0

 x 

کارت خالی

7.jpg7.jpg

(کیلوگرم)بادام مامایی صادراتی

دسترسی: محصول در انبار موجود نیست!

2000000 ﷼
بادام ماامایی نوعی بادام با پوست سخت که ازجمله بادام صادراتی به کشورهای خارجی می باشد.
بادام مامایی به لحاظ ارزش غذایی بالایی که دارد از خواص بیشماری برخوردار است که می توان از میان آنها به تقویت حافظه و تقویت قوای بدنی افراد و درمان پوکی استخوان اشاره کرد.
بادام مامایی به علت ارزش بالای مواد مغزی سهم صادرات بالایی را به خود اختصاص داده است.
 
خواص دارویی بادام های شیرین :
1. بادام موجب از بین رفتن سوزش معده می شود:
از آنجایی که بادام مقداری روغن در خود دارد و با خوردن بادام توسط فرد بیمار سبب می شود این روغن جداره معده را پوشانده و به مانند یک لایحه محافظتی برای معده بوده واز سوزش آن جلوگیری کند. در واقع مواد چرب موجود در بادام اسیدهای معده را که باعث سوزش معده و ایجاد ناراحتی در بیمارشده را به خود جذب می کند.
 
2. بادام برای افرادی که دچار کمبود کلسیم هستند و به هر دلیلی نمی توانند محصولات لبنی را مصرف کنند مفید است زیرا:
بادام یک منبع غنی و گیاهی کلسیم می باشد که این عنصر به استحکام استخوانها و دندانها بسیار کمک می کند.
حدود 20 تا 25 عدد بادام مقدار کلسیمی بیشتر از یک چهارم فنجان شیر را دارا می باشد.بنابراین بادام یک منبع بسیار غنی کلسیم برای جلوگیری از پوکی استخوان و استحکام آنها به شمار می آید.
 
3. برای اینکه بادام جزء یکی از تنقلات خوب و روزانه افراد محسوب شود دلیل خوبی وجود دارد، این است که :
بادام در رفع چربی شکم مفید است، زیرا محققان تحقیق کردند که خوردن بادام با تولید انرژی در بدن افراد می تواند از اشتهای زیاد آنها جلوگیری کرده وبه لاغر شدن افراد از طریق کنترل خوردن کمک کند.
 
4. چون بادام حاوی مقادیر زیادی ویتامین E می باشد به عنوان غذای بسیار مناسبی برای پوست محسوب می شود که برای سلامت پوست و جلوگیری از صدمه خوردن و چین و چروک و خطوط ریز صورت و پوست بسیار مفید است.
 
5. هر روز بادام بخورید تا سرشار از انرژی شوید و از سلامتی خود لذت ببرید:
خوردن بادام باعث کاهش کلسترول بالا در افراد می شود، زیرا خوردن بادام باعث می شود کلسترول در لوله های گوارش نگه داشته شده و از ورود آن به جریان خون جلوگیری شود و به گفته محققان این فرایند به دلیل وجود فیبرهای موجود در بادام است.
شایان ذکر است افرادی که به کلسترول بالا مبتلا هستند برای بهبودی بیشتر روزانه 30 گرم بادام که معادل یک مشت بادام می باشد حتماً میل کنند.
 
6. بادام برای افرادی که فشار خون بالا دارند نیز مفید می باشد:با وجود پتاسیم فراوان در بادام، خوردن بادام باعث از بین رفتن نمک بیش از حد موجود در خون شده و به مقابله با فشار خون بالا می پردازد.
 
7. خوردن بادام باعث تقویت و قوی شدن معده می شود و همچنین به دلیل داشتن فیبر می تواند به رفع یبوست درکودکان و بزرگسالان کمک زیادی کند.
 
8. چربی که در بادام وجود دارد همانند چربی موجود در روغن زیتون می باشد که جزو چربیهای مفید بدن محسوب می شود و از این جهت بنا به تأیید پزشکان خوردن بادام برای سلامت قلب مفید است و برای جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی می توان با 5 بار خوردن بادام در هفته تا 50٪ از بیماریهای قلبی را بهبود بخشید.
 
9. بادام به کنترل قند خون نیز کمک می کند زیرا:
با اینکه بادام کربوهیدرات کمی دارد اما خوردن بادام به دلیل دارا بودن مقادیر قابل توجهی، پروتیین و فیبر و منیزیم می تواند یک گزینه غذایی ایده آل و مناسبی برای بیماران دیابتی باشد زیرا بیماران دیابتی نوع 2 که بیشتراز کمبود منیزیم رنج می برند که اصطلاحاً به آن کمبود سطح خون گفته می شود، می توانند با خوردن بادام این کمبود را جبران کرده و باعث بهبود عملکرد انسولین شود. بادام فاقد نشاسته است بنابراین استفاده از آن در تهیه کیک و بیسکوییت برای بیماران دیابتی بلامانع می باشد.

بازنگری ها

شنبه, 20 دی 1399
عالیه